Arkkulaite No 15

Saatavuus: Varastossa

90,00 €

Kuvaus

Kuvan arkkulaitteessa on valkoista neilikkaa ja roosaa suurikukkaista krysanteemia ja koristevihreitä. Kuvan arkkulaite on 90 e arvoinen.

Arkkulaitteet tehdään toivettenne ja tarpeidenne mukaisena. Kukka- ja väritoiveet voi esittää tilaukset lisätiedot -kentässä. Kirjaathan lisätietoihin myös arkun mitat, jotta arkkulaitteesta saadaan suhteessa oikean kokoinen.

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

90,00 €

Lisätiedot

Kuvan arkkulaitteessa on valkoista neilikkaa ja roosaa suurikukkaista krysanteemia ja koristevihreitä. Kuvan arkkulaite on 90 e arvoinen. Arkkulaitteet tehdään toivettenne ja tarpeidenne mukaisena. Kukka- ja väritoiveet voi esittää tilaukset lisätiedot -kentässä. Kirjaathan lisätietoihin myös arkun mitat, jotta arkkulaitteesta saadaan suhteessa oikean kokoinen. Hautalaitteessa käytetyt kukat voivat vaihdella toimittavan kukkakaupan valikoiman mukaan. Ensisijaisesti käytämme aina kuvan kukkia. Mikäli kuvassa olevia kukkia ei ole saatavilla, korvataan ne automaattisesti vastaavan hintaisilla kukilla värimaailman ja mallin säilyessä samana.