Arkkulaite No 6

Saatavuus: Varastossa

150,00 €

Kuvaus

Kuvan arkkulaitteessa on valkoista ruusua, valkoliljaa ja valkoista eustomaa, sekä koristevihreitä. Kuvan arkkulaite on 150 e arvoinen.

Arkkulaitteet tehdään toivettenne ja tarpeidenne mukaisena. Kukka- ja väritoiveet voi esittää tilaukset lisätiedot -kentässä. Kirjaathan lisätietoihin myös arkun mitat, jotta arkkulaitteesta saadaan suhteessa oikean kokoinen.

Lisää kuvia

* Vaaditut tiedot

150,00 €

Lisätiedot

Kuvan arkkulaitteessa on valkoista ruusua, valkoliljaa ja valkoista eustomaa, sekä koristevihreitä. Kuvan arkkulaite on 150 e arvoinen. Arkkulaitteet tehdään toivettenne ja tarpeidenne mukaisena. Kukka- ja väritoiveet voi esittää tilaukset lisätiedot -kentässä. Kirjaathan lisätietoihin myös arkun mitat, jotta arkkulaitteesta saadaan suhteessa oikean kokoinen. Hautalaitteessa käytetyt kukat voivat vaihdella toimittavan kukkakaupan valikoiman mukaan. Ensisijaisesti käytämme aina kuvan kukkia. Mikäli kuvassa olevia kukkia ei ole saatavilla, korvataan ne automaattisesti vastaavan hintaisilla kukilla värimaailman ja mallin säilyessä samana.